Servicemonteur
werktuigbouwkunde

Vacatures
Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Ben jij een servicemonteur werktuigbouwkunde die een kei is in het onderhouden en beheren van de gebouwgebonden installaties van onze klanten in industrie en utiliteit? 

Los jij binnen no time storingen op, óf liever: voorkom jij zo goed mogelijk dat er storingen ontstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voorkomen is immers beter dan genezen..

Hoe ziet jouw dag als Servicemonteur Werktuigbouw eruit?

Goede vraag! Geen dag is namelijk exact hetzelfde bij Kuijpers, zowel qua werkzaamheden die je verricht als de locaties waar je terecht komt. Wat je dan zoal gaat doen? Als servicemonteur wtb houd jij je bezig met het oplossen, en liefst voorkomen, van storingen. Je ontvangt opdrachten en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties of storingen waarna jij aan de slag gaat. Hierbij is geen storing jou te gek. Jij kent de installaties namelijk van binnen en buiten waardoor je in staat bent om zelfstandig afwijkingen te spotten en storingen op te lossen. Je bent op locatie dan ook het aanspreekpunt voor de klant voor technische vragen, uitvoering, planning en onderhoudsrapportages.

Vacatures
Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Wat ons
team zegt

Over deze kwaliteiten beschik jij

Als servicemonteur werktuigbouwkunde beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je goed hoofd- van bijzaken te scheiden. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en accuraat. Vanzelfsprekend ben je een teamspeler die samen met je collega’s zorg draagt voor een goede afwikkeling richting de opdrachtgever. In je werk heb je veel contacten met uitvoerend leidinggevenden, de projectleiding en de klant. Het is dus belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden.

Kortom, beschik jij over de juiste kwaliteiten, een technisch MBO niveau 4 diploma en een rijbewijs? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan als servicemonteur werktuigbouw? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures!

Waarom Kuijpers jouw nieuwe werkgever wordt

Zoals we wat van jou verwachten kun je natuurlijk ook wat van ons terug verwachten. Zo bieden we je een toffe werkomgeving waarin onze ‘echte mensen’ werken aan ‘echte oplossingen’: Het ontwerpen, bouwen én onderhouden van energieneutrale en gezonde technische installaties in gebouwen en industrie en daarmee bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Of het nu draait om de nieuwbouw van de bioscoop bij jou in de buurt of de volledige luchtbehandeling van een museum of ziekenhuis: jij bent verantwoordelijk voor de meest optimale eindsituatie, soms dus zelfs letterlijk van levensbelang!

Naast een leuke baan bieden we je natuurlijk nog meer:

Familiebedrijf

Een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met meer dan 1400 toffe collega’s

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Ontwikkeling

Goede cursus- en opleidingsmogelijkheden om te blijven ontwikkelen

Groeimogelijkheden

Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Extra’s

Winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Salaris

Uiteraard een goed salaris!

Werk- en privé combineren

Je kan flexibel werken als het past bij je functie

Vitaliteit

Veel aandacht voor vitaliteit met onder andere één keer per twee jaar Periodiek Medisch Onderzoek

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details