Beveiliging
Beveiliging
Directeur Kuijpers Beveiligingssystemen
Harold Wijbrandts
[javascript protected email address]
Linkedin

Beveiliging

Safety en security zijn twee aandachtsgebieden die grote deskundigheid vereisen. Het gaat tenslotte om een veilige leef- en werkomgeving voor gebruikers van een gebouw. Kuijpers draagt zorg voor de beperking van risico’s. Voor u misschien een ver-van-mijn-bed show: u wilt gewoon voldoen aan de wettelijke regelgeving en wilt voorkomen dat er calamiteiten gebeuren. Maar áls er wat gebeurt zorgen wij ervoor dat de schade beperkt blijft.

Kuijpers realiseert en onderhoudt brandblusinstallaties, brandmeld-toepassingen, toegangscontrole-, bewakings- en beveiligingssystemen en detectiesystemen. Klanten vertrouwen ons hun veiligheid toe en dat vertrouwen maken wij waar.

Onze toegevoegde waarde zit in de combinatie met andere Kuijpers-disciplines. Want het is toch prettig als de partij die uw technische installaties verzorgt, ook advies uit kan brengen over de beveiligingsinstallaties, én deze vervolgens ook kan realiseren?

We merken steeds meer dat klanten graag praten met de mensen die het werk gaan maken. Geen enkel probleem. Wij zetten de juiste specialisten graag bij u aan tafel. 

Onze referenties