Energie en duurzaamheid
Energie en duurzaamheid
Commercieel Manager Ecopartners
Sjoerd Zeijlemaker
[javascript protected email address]
Linkedin

Energie en duurzaamheid

U wilt de exploitatiekosten van uw gebouw verlagen. Of u wilt aan de slag met duurzaamheid, maar u weet niet waar u moet beginnen. Wij helpen u hierbij. Kuijpers is specialist in duurzaamheid. Door deze focus helpen we onze klanten hun energieverbruik te verlagen en helpen we het comfort in een gebouw te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor adviezen over energiezuinige gebouwinstallaties, begeleiding bij certificeringen en doorrekeningen van terugverdientijden. Onze dienstverlening richt zich daarnaast op exploitatie, sale & leaseback en monitoring. Daarmee kiezen onze klanten voor complete zorgeloosheid en energiezuinige gebouwen waarin het ook nog eens comfortabel toeven is. Ook de eerste stap zetten? Lees meer over onze ECO-scan.

Warmte-koudeopslag

Zowel vanwege onze eigen als de wereldwijde ambitie om de hoeveelheid fossiele brandstoffen terug te dringen, voorzien we steeds meer gebouwen van een warmte-koudeopslaginstallatie (wko-installatie). Uiteraard voeren we hieraan periodieke onderhoudswerkzaamheden uit. Maar we doen méér, omdat hoge energiekosten, verlies van comfort en onbalans in de bodem op de loer liggen. Kuijpers bewaakt en verbetert de wko daarom continu. Dat doen we op afstand. Zo blijft het systeem voldoen aan vergunningsverplichtingen én aan de verwachtingen, zonder onaangename financiële verrassingen.

Wij maken prestatie-afspraken op maat en bieden desgewenst volledige zorgeloosheid. In dat geval kopen wij uw wko-installatie en verhuren deze aan u terug, voor een vast bedrag per maand. Op deze manier heeft u geen zorgen over onderhoud en beheer. Als de installatie slecht presteert, is het aan ons om het probleem op te lossen, zonder extra kosten voor u. Lees meer over onze wko-diensten en wko-prestatiebewaking. Een overzicht van enkele wko-referenties: 

VieCuri Medisch Centrum (Venlo)

Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TU Delft)

Stadhuis Weert (gemeente Weert)

Hermitage en Hortus Botanicus (Amsterdam)

Bekijk hier hoe een warmte-koudeopslaginstallatie werkt:

Onze referenties