Energie en duurzaamheid
Energie en duurzaamheid
Directeur Kuijpers Ecopartners
Mascha van den Heuvel
[javascript protected email address]
Linkedin

Energie en duurzaamheid

Steeds meer organisaties verdiepen zich in de mogelijkheden om gebouwen en installaties te verduurzamen. Bijvoorbeeld omdat economische ontwikkelingen en strenger wordende wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid vrijwel alle marktsegmenten stuwen richting energiebesparende maatregelen. Maar ook omdat de behoefte groeit aan toekomstbestendige gebouwen waarin mensen graag verblijven en/of optimaal kunnen presteren. Wie kiest voor Kuijpers, kiest voor een totaaloplossing en een levensduuraanpak: we borgen dat onze installaties op lange termijn bijdragen aan een gezond binnenklimaat van gebouwen en daarmee aan het welbevinden en de gezondheid van mensen die er gebruik van maken. Dit sluit haarfijn aan op de missie van Kuijpers om bij te dragen aan gezonde omgevingen waarin mensen werken, leren, leven en beleven.

One-stop-duurzaamheidspartner

Kuijpers is expert op het gebied van duurzame energieopwekkingsinstallaties en collectieve energieopwekking. Naast onze decennialange ervaring op het gebied van duurzame (collectieve) energieopwekking hebben we eveneens ervaring met het duurzaam opslaan van energie, in de vorm van bodemenergie. Als one-stop-duurzaamheidspartner begeleiden we bedrijven en instellingen bij het in kaart brengen van hun duurzaamheidsambities en bij het slim, efficiënt en rendabel behalen van hun duurzaamheidsdoelen. Eén loket voor alle vraagstukken op het gebied van duurzaamheid: van wettelijke verplichtingen, advies en ontwerp tot realisatie, monitoring, beheer en exploitatie. Ons deskundige team biedt klanten een totaaloplossing om zorgeloos te verduurzamen.

Duurzame ambities waarmaken

We maken duurzame ambities waar met opdrachtgevers die zelf ook bewust bezig zijn met de toekomst. We begeleiden ze in de transitie van hun vastgoed. Bij al onze aanbevelingen gaan we uit van de levensduurbenadering en van de totale eigendomskosten (total cost of ownership). Dat wil zeggen dat we klanten niet adviseren over de best passende oplossingen op het moment van aanschaf, maar voor de totale levensduur van een gebouw of installatie. Gedurende het hele traject maken de afdelingen binnen Kuijpers gebruik van elkaars kennis en ervaring. In die nauwe, integrale samenwerking ligt onze kracht: we hebben de kennis in huis om in alle fases vooruit te kijken naar mogelijke vervolgstappen. Zo zijn we in staat om opdrachtgevers – vanaf hun eerste vraag tot en met realisatie en beheer – een duurzame totaaloplossing te bieden.

Onze focus ligt op de lange termijn: op duurzame totaaloplossingen en op langjarige samenwerking en/of partnerschap. Dat past bij een familiebedrijf als Kuijpers: wij denken altijd na over de effecten van onze keuzes voor volgende generaties en geven met ons werk graag een toekomstbestendige en gezondere wereld door aan onze kinderen en kleinkinderen.

Meer weten?

Benieuwd hoe we u met diverse duurzaamheidsthema's van dienst kunnen zijn? Lees gerust eens meer over onze diverse duurzaamheidsoplossingen:

Leestip

Onze referenties