Kuijpers
Zelhem

Met een vestiging in Zelhem is Kuijpers sinds 2018 eveneens lokaal betrokken in het Noordoosten van Nederland. Met de overname van ProjectServe hebben we onze positie in de foodmarkt op het gebied van consultancy, engineering en contractmanagement versterkt. Naast geografische uitbreiding van onze industrie activiteiten in het Oosten en Noorden van Nederland is hiermee zowel ons dienstenpakket als kennis van procestechniek verder uitgebreid. Een nieuwe expertise waardoor we behalve ontwerp en realisatie van procesinstallaties nu vanaf de eerste klantvraag een toekomstgericht advies kunnen geven over de juiste oplossing en deze verder uit kunnen werken tot de realisatiefase.

Locatie Ambachtsweg 15, 7021 BT Zelhem
Route
Telefoon 0314-627100 08:00 – 17:00
E-mailadres info@kuijpers.nl
Postadres Ambachtsweg 15, 7021 BT Zelhem

Lokale verankering

Kuijpers-ProjectServe is met ruim 20 jaar ervaring binnen de zuivelbranche een ervaren speler op het gebied van innovatieve oplossingen voor het verantwoord en hygiënisch produceren van voedingsmiddelen. Als lokale specialist, met van oudsher sterke verankering in de Achterhoek, zijn we specialist vanaf beginfase: haalbaarheidsstudies en pre-engineering tot aan montage van systemen en inspectie en (preventief en correctief) onderhoud van installaties in de voedingsmiddelenbranche. Hierbij zit onze kracht hem in het out-of-the-box denken: Slimme ‘echte oplossingen’ bedenken die een voor de klant zo efficiënt mogelijk systeem opleveren. Dit alles door onze flexibele en hardwerkende ‘echte mensen’ die de taal van de regio, en uiteraard ook daarbuiten, spreken.

Cleaning in place installaties

De collega’s in Zelhem zijn specialist in CIP-installaties. Onze klanten in de zuivelindustrie profiteren van de technische oplossingen die Kuijpers heeft bedacht ten aanzien van het Cleaning in place principe: Productie installaties worden efficiënt en volledig automatisch gereinigd, zónder dat onderdelen gedemonteerd of verplaatst hoeven te worden. Deze oplossingen leveren optimaal efficiënte CIP-installaties, en daarmee een forse tijdwinst én besparing in reinigingsmiddelen op, waardoor de productiecapaciteit op peil blijft.

Meer weten over onze innovatieve oplossingen in de voedingsmiddelenbranche? Bekijk gerust onze referenties of neem direct contact met ons op!

Het volgende Kuijpers-bedrijf is actief vanuit onze locatie in Zelhem:

Kuijpers ProjectServe B.V. | KvK-nummer: 71194541

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details