Kuijpers
Nijmegen

Ook “tussen de rivieren” is Kuijpers natuurlijk vertegenwoordigd. Op een gemakkelijk bereikbare locatie in de Keizerstad Nijmegen zit Kuijpers sinds 2021. Nieuw in de regio zijn we niet: we zitten hier al twintig jaar. Eerst in Arnhem, nu in Nijmegen. Onze vestiging is flink gegroeid en momenteel op volle sterkte. Sommige collega’s werken al twintig jaar voor Kuijpers. Onze kracht zit in lange relaties met klanten. We zijn kind aan huis bij verschillende zorgorganisaties zoals Pluryn en Siza.
Binnen onze vestiging in Nijmegen zijn collega’s actief vanuit diverse specialismen. Zo vind je kennis en kunde van elektrotechniekwerktuigbouwkundegebouwautomatisering en onderhoud van installaties onder één dak. Onze specialisten zijn gezamenlijk dan ook in staat multidisciplinaire oplossingen te realiseren.

Locatie Kerkenbos 10133, 6546 BJ Nijmegen
Route
Telefoon 024-2049580 08:00 – 17:00
Emailadres info@kuijpers.nl
Postadres Kerkenbos 10133, 6546 BJ Nijmegen

Als multidisciplinair installatiebedrijf landelijk én lokaal betrokken

Met 15 Kuijpers vestigingen zijn we actief in heel Nederland en altijd dichtbij. Daarnaast weten we wat er speelt in de regio. Hierbij komen we op de meest uitdagende plekken! Het liefste en het meeste dragen we zorg voor installaties in gebouwen of industrie waar ingenieuze technieken erg belangrijk zijn voor wat er in zo’n gebouw of industrie gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan perfecte klimaatomstandigheden voor kunstwerken in een museum, een operatiekamer waar géén bacteriën binnen mogen, een op maat gemaakt besturingssysteem voor de productielijn van een bierbrouwerij of een super modern gelijkstroomnetwerk op een universiteit.

De collega’s in Nijmegen zijn specialist op het gebied van service & onderhoud en verduurzaming. Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk gerust eens onze referenties of neem direct contact met ons op! 

De volgende Kuijpers-bedrijven zijn actief vanuit Nijmegen:

Kuijpers Service B.V. | Vestiging Nijmegen |  KvK-nummer: 17173282 | Direct nummer: 024-2049580

Landelijk en toch lokaal
Kuijpers is gevestigd in AmsterdamDen BoschDen HaagEchtGroningenHelmondLeiden, NijmegenRoosendaal, RotterdamTilburg, UtrechtZaltbommelZelhem en Zwolle. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair installateur.

Vacatures in
Nijmegen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details