Film: prettige samenwerking binnen team Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

15 november 2018

Over de realisatie van de nieuwbouw van het trainings- en opleidingscentrum van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) te Schiphol is door LVNL een korte film gemaakt. Deze film toont de prettige samenwerking van LVNL met Bouwcombinatie Sprangers-Kuijpers. 

Tegenover het luchtverkeersleidingscentrum op Schiphol-Oost wordt het nieuwe trainings- en opleidingscentrum van LVNL en CLSK gebouwd. Een gebouw waarbij, vanaf het moment van ontwerpen tot ver in de toekomst, de militaire luchtverkeersleiding samen met LVNL werkt aan een gemeenschappelijke taak; een veilig luchtruim.

Om deze veiligheid te kunnen blijven garanderen bouwen technisch dienstverlener Kuijpers en Sprangers Bouwbedrijf in nauwe samenwerking met LVNL dit nieuw trainings- en opleidingscentrum. Sprangers is verantwoordelijk voor de bouwkundige uitvoering en Kuijpers realiseert alle installaties. 

De nieuwbouw wordt in september 2019 opgeleverd waarna gestart wordt met het inhuizen van de School of Air Control en de opbouw van iCas, het nieuwe luchtverkeersleidingssysteem.  

Ga terug