Twee vakman-finaleplaatsen in één week | trots op Ronald en Arjen

7 november 2019

Ronald Isbouts (vestiging Helmond) stond op 1 november in de finale van de Noordhofprijs en Arjen van den Aardweg (vestiging Den Haag) stond in de finale van de OTIB-wedstrijd Topcoach van het jaar. We zijn blij met deze vorm van waardering voor vakmanschap en trots op de prestaties van beide heren, ook al zijn ze er (net) niet met de winst vandoor gegaan.

De Ir. Noordhofprijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Vakmanschap en wordt elk jaar uitgereikt aan de beste vakmensen in de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). Bekijk hier het filmpje over Ronald: 

Op 6 november stond Arjen van den Aardwegin de finale van TopCoach van het Jaar 2019. Arjen’s leerling, de negentienjarige Reggy de Koster, meldde hem aan voor de verkiezing. In dit filmpje vertelt hij waarom:

De OTIB TopCoach van het Jaar verkiezing is een landelijke verkiezing waarbij vakmensen uit de branche beoordeeld worden op hun professionele manier van coachen en hoe ze dit in de praktijk brengen. Zo moet een topcoach onder meer een voorbeeld zijn voor zijn/haar leerling en leergierig en integer zijn.

Bekijk hier de video die OTIB maakte over genomineerde Arjen:

We zijn ontzettend trots op onze echte vakmannen Ronald en Arjen en uiteraard ook op alle andere vakmensen en topcoaches in ons bedrijf en onze branche.

Ga terug